Teknoloji

Samsung’un Sonos Play:1’e cevabı Shape M5 kablosuz hoparlör CES’e geliyor

Samsung yeni kablosuz hoparlörü Shape M5 ile Sonos ile rekabete hazır olduğu mesajını bir kez daha veriyor. Birden fazla odada kullanılabilen kablosuz ses sistemi Shape M5 önümüzdeki hafta başlayacak CES 2014’te Samsung standındaki yeni ürünlerden biri olacak.

samsung-shape-m5-020114

Daha önce duyurusu yapılan Shape M7’ye kıyasla daha küçük bir model olan Shape M5 ile Samsung doğrudan Sonos Play:1’e rakip oluyor. Boyutları nedeniyle küçük alanlar için oldukça kullanışlı olan Shape M5, çok kanallı ses deneyimi istendiği takdirde diğer M5 veya M7 hoparlörlerle entegre olabiliyor. M5’in çalacağı şarkılar ise Shape uygulaması aracılığıyla hoparlöre gönderilebiliyor. Hem yatay hem de dikey olarak konumlandırılabilen hoparlör tasarımıyla ve üç sürücü barındırmasıyla dikkat çekiyor. Cihazın piyasaya çıkış tarihi ve fiyatının ise CES 2014’teki tanıtım sonrasında açıklanması bekleniyor.

Samsung’un CES 2014’te ses alanında tanıtacağı diğer yeni ürünler HW-H750 ses çubuğu, 4.2 kanal ses çıkışlı hoparlör HW-H600 ve ev sineması hoparlörü HT-H7730WM olacak.

İlgili >> Samsung

İLGİLİ HABERLER