Teknoloji

Samsung Serif TV farklı görünümlü bir televizyon

samsung-serif-tv-230915-2

Yeni TV’ler süper incelikleri veya esnek kasalarıyla fark edilebilir olsalar da, Samsung’un en yeni televizyonu biraz daha farklı bir derinlik sağlamak istiyor. Fransız tasarımcılar Ronan ve Erwan Bouroullec ile işbirliğine giden Güney Koreli şirket, Serif TV’yi gözler önüne çıkardı. Samsung Serif TV, televizyonu duvara yerleştirilen bir ekran olmaktan kurtarıp odanın genel dekorasyonunun bir parçası haline getirmeyi amaçlıyor. Ronan ve Erwan Bouroullec, tüm çevrelerde doğal gözükecek bir parça tasarlamak hedefiyle yola çıktıklarını belirttiler.

Serif yazı tipindeki ”I” harfinden ilham alan Samsung Serif TV; kırmızı, beyaz ve mavi renk seçenekleri ve 40 inç Ultra HD, 32 inç Full HD ve 24 inç HD ekran seçenekleriyle birlikte geliyor. 40 ve 32 inç’lik modellerde opsiyonel olarak sunulan ayaklar sayesinde Samsung Serif TV, tek başına durabiliyor.

Televizyonun arkasına dokunmayı da ihmal etmeyen Bouroullec Kardeşler, cihazın girişlerini ve bağlantı noktalarını kumaş bir arka panelle kapatma yoluna gitmişler. Samsung Serif TV’nin kullanıcı arayüzü de tasarımına uygun biçimde hazırlanmış.

samsung-serif-tv-230915-1

Samsung Serif TV, televizyon almak isteyenlere sadece fonksiyonel değil, aynı zamanda estetik bir seçenek sunması bakımından önem taşıyor. Samsung Serif TV, 2 Kasımda Birleşik Krallık, Fransa, Danimarka ve İsveç’te satışa sunulacak. Televizyonun fiyatları konusunda resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak, The Daily Mail’de yer alan bir haber Birleşik Krallık fiyatlarını ortaya koyuyor. Habere göre; 24 inç’lik model 499 pound, 32 inç’lik model 699 pound, 40 inç’lik model ise 1199 pound karşılığında satılacak.

İLGİLİ HABERLER