EğlenceManşetler

Samsung Sanal Gerçeklik Tırı Anadolu yollarına düşüyor

samsung sanal gerçeklik tırı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung sanal gerçeklik tırıSamsung mobil cihazlar ile sanal gerçeklik deneyimi yaşatma konusunda epey ön plana çıkmış durumda. Şirket bu konumunu tüketici gözünde de daha güçlü hâle getirmek, aynı zamanda sanal gerçeklik deneyimini daha geniş kitlelere yaymak amacıyla bir Sanal Gerçeklik Tırı tasarladı.

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da bulunan Kanyon Alışveriş Merkezi önüne park eden bu tır, aslı ABD’nin Los Angeles şehrinde bulunan Six Flags Magic Mountain lunapark treninin heyecanını 15 bini aşkın İstanbullu ile buluşturdu. Bu haftasonu da Kanyon AVM önünde bulunan Sanal Gerçeklik Tırı daha sonra Anadolu’daki duraklarına uğramak üzere yola çıkıyor.

Samsung Electronics Türkiye Pazarlama Müdürü Tolga Erdem, İstanbul’da ilk 3 günde gördükleri ilgiden dolayı çok memnun olduklarını kaydetti. Türk halkının en son teknolojilere olan ilgisine dikkat çeken Erdem, dünyanın en özel eğlencelerinden birini Gear VR deneyimiyle tüm Türkiye’ye yaşattıklarını kaydetti. Bu arada Samsung Sanal Gerçeklik Tırı ziyaretçilere Gear VR deneyimi yaşatmanın yanı sıra Galaxy S7 serisinin performansını ve bu cihaz etrafında çıkarılan tüm aksesuarları da deneyimleyebilecek.

Samsung Gear VR nedir?

Kullanıcıları aksiyonun tam ortasında hissettiren Gear VR yüzlerce oyun, uygulama ve filmi içeren geniş içeriğiyle tüketiciye sanal gerçeklik deneyimi sunuyor. Üçüncü nesil Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 edge ve Note5 ile kullanılabiliyor.

318 gram ağırlığındaki üçüncü nesil Gear VR, önceki modellerden yüzde 19 daha hafif olmasıyla dikkat çekiyor. Daha geniş bir arayüz ve touchpad ile sunulan ürün, kullanıcıya daha kolay kullanma imkanı da sağlıyor. En sevilen oyunları oynama, en iyi filmleri kendi özel sinema ortamında izlemeye olanak tanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Gear VR İncelemesi

İLGİLİ HABERLER