Teknoloji

Samsung S7330 ile dünyanızı genişletecek

Samsung?un geçtiğimiz günlerde satışa sunduğu S7330 ince ve zarif çizgilerinin içinde en yeni teknolojik özellikleri barındıran bir model. Samsung S7330; zengin özellikleri, geniş kapsamlı multimedya fonksiyonları ve sofistike tasarımı ile mükemmel bir denge oluşturuyor.

Tuş takımı, dokunmatik navigasyon paneli ve 3MP kamerası ile çok kullanışlı olan Samsung S7330?un yeni kullanıcı arayüzü Samsung?un mükemmelliğe verdiği önemi yeniden ortaya koyuyor. Samsung S7330, telefonun menüsünde gezinmek için sezgisel ve yaratıcı bir yöntem sunuyor, dokunmatik panel menüye göre değişebilen ve uyarlanabilen ikonları gösterirken, kapağı kaydırdığınızda ortaya çıkan alışık olduğunuz tuş takımı ise kullanım kolaylığını daha da arttırıyor. Samsung S7330, kullanıcı arayüzü de, kullanıcısının tercihlerine göre kişiselleştirilebiliyor.

Sofistike Stil
Tasarımında, gerçek metal ve onunla kontrast yaratan parlak ekran gibi sağlam ve estetik materyaller kullanılan Samsung S7330; stil sahibi dış görünümünün yanısıra mükemmel bir işlevsellik de sunuyor. Samsung S7330?un kayar kapağından tuşlarına kadar her detay kullanıcının yaşayacağı mobil deneyimi rahat ve aynı zamanda da sofistike kılması için özenle geliştildi.

Multimedyada Mükemmellik
Yüksek kalitede fotoğraf ve videolar çekebilen 3 megapiksel kamerası ile Samsung S7330 yalnızca dijital kameralarda bulunan gelişmiş özellikleri de içinde barındırıyor. Otomatik fokus, flaş, yüz tanıma ve gülümseme tanıma özellikleri fotoğraflarınızda her zaman en iyi sonuçları almanızı sağlıyor. Müzik oynatıcı müzik kitaplığı desteği, MTP ve WMDRM uyumluluğu ve MicroSD?ye kaydetme gibi üstün özellikler sunuyor. Bilgilendirici RDS hizmetlerini sunan stereo FM radyo ile en son şarkılar ve şarkılarla ilgili bilgilere ulaşılabiliyor.

Teknik Özellikler

Şebeke HSDPA 3.6 Mbps + 2100 MHz UMTS

2.5 Üç Bant ( 900/1800/1900 MHz)

Boyutlar 104.8 X 49.4 X 13.7 mm / 110 gr.
Batarya (Standart) Li-ion, 880mAh Konuşma süresi: 7 saate kadar

Bekleme süresi: 350 saate kadar

Hafıza 30 MB

Harici bellek microSD yuvası

Bağlantı BT v 2.0

USB 2.0

WAP 2.0

SMS/MMS

Eposta

Ekran 2.2”, 16 M , 240 X 320 TFT

DaCP ile sihirli dokunuş

Kamera LED’li 3 megapiksel kamera

Yüz Tanıma

Gülümseme Tanıma

Video Kayıt (MPEG4, H.263, WMV)
Ses ve Müzik MP3, AAC, AAC+, eAAC, WMA, AMR, MIDI,WAV

RDS’li FM Radyo

64 polifonik melodi

Diğer Google eposta /arama

Otomatik zaman ayarı

Doküman izleyici, çevrimdışı modu

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER