Manşetler

Samsung S7 ve S7 Edge telefonlarına ait gerçek hayattan sızıntılar

samsung s7

Samsung’un gelecek nesil amiral gemisi Galaxy S7’nin Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılmasına artık günler kaldı. Durum böyleyken telefon hakkındaki sızıntılar da giderek daha fazlalaşıyor. Daha önce Samsung S7 ve S7 Edge modellerinin resmi basın görsellerini görmüştük. Bunlar telefonun neye benzeyeceği hakkında yeterli fikir sahibi olmamızı sağlamıştı.

Şimdiyse gerçek dünyadan birer fotoğrafı görüyoruz. Bunlardan bir tanesi Galaxy S7’nin arkasını gösteriyor. Görünüşe göre Galaxy Note 5’teki kavisli cam arka panel yeni Samsung telefonunda da bulunacak. Bu arada Samsung’un mevcut amiral gemisi Galaxy S serisinin aksine, bu telefon tamamen siyah görünüyor. Halbuki S6 serisinde koyu mavi renkli seçenek bulunuyor.  Arka tarafta kamera çıkıntısı daha küçük ve daha az ddikkat çekici görünüyor. Bunun dışında karşımıza Samsung’un amiral gemisi telefonu olmayı hak edecek görünümde bir cihaz var.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S7: Özellikleri, tasarımı nasıl olacak?

 

Bir Weibo kullanıcısı tarafından fotoğrafı paylaşılan S7 Edge ise hayal edebileceğiniz gibi oldukça güzel ve çekici görünüyor. S7 Edge’in ekranındaki AnTuTu Benchmark test sonucu bu telefonun performansı hakkında sağlam bir ipucu veriyor. S7’nin S6’dakinden daha büyük bir pil barındıracağını söylüyordu. Bunun yanı sıra microSD kart yuvası ve suya dayanıklı gövde de özellikler arasında yer alacak.

Eğer Samsung söylenen, iddia edilen her şeyi sunabilirse, S7 ve S7 Edge’in gerçekten etkileyici telefonlar olacağını ve 2016’nın en fazla ilgi gören telefonları arasında bulunacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

İLGİLİ HABERLER