Manşetler

Samsung S7 ve S7 edge bu sefer arkadan göründü

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung s7

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge akıllı telefonlarına ait ilk somut görüntüleri geçtiğimiz haftasonuna girilirken VentureBeat’in güvenilir kaynağı Evan Blass sayesinde görmüştük. Şimdi yeni bir fotoğrafı daha sızdırdığını görüyoruz.

Blass bu sefer telefonları arkadan gösteren, resmi basın fotoğrafı tadındaki bir görseli paylaştı. Her iki telefon da birbirine epey benzer görünüyor ve Galaxy S6’nın tarzına yakın duruyor. Telefonların köşeleri yuvarlatılmış, flaşta küçük değişiklikler yapılmış, arka yüzey kenarlara doğru düz şekilde değil, hafif konik olacak şekilde yaklaşıyor. Her ne olursa olsun, bütün değişiklikler minimal düzeyde kalıyor. Bu fotoğrafı Blass’ın geçtiğimiz hafta paylaştığı, Samsung S7 ve S7 Edge’i önden gösteren fotoğraflarla birleştirdiğimizde, Samsung’un bu yılki telefonlarında fazla bir değişiklik yapmayacağı anlaşılıyor.

Aslına bakarsanız fazla değişiklik yapmamak pek Samsung’un tarzı değildir. Ancak S6, Samsung’un şimdiye kadar sattığı en iyi akıllı telefon tasarımlarından bir tanesiydi. Bu nedenle Samsung’un o tasarıma bağlı kalmaya devam etmesi gayet mantıklı görünüyor. Yine de, belirttiğimiz gibi ufak tefek değişiklikler var ve bunlar S7’ye biraz daha sıcakkanlı bir görünüm kazandırmış. S6’nın keskin kenarları gitmiş, biraz daha iPhone 6 ve 6s’in yuvarlatılmış kenarlarına benzer bir yapı gelmiş.

Ayrıca Samsung S7, S6 serisinde eksik olan bazı unsurları, microSD kart yuvası ve suya dayanıklılık gibi özellikleri de bünyesinde barındıracak. Telefonun 21 Şubatta Barselona’da tanıtılması bekleniyor.

 

İLGİLİ HABERLER