Teknoloji

Samsung S Pen Pro için detaylar netleşiyor

samsung s pen pro

Samsung Galaxy Z Fold 3 ile gelecek olan S Pen Pro kalemle ilgili detaylar, Twitter’da yapılan bir paylaşım sayesinde görüldü. Söz konusu paylaşım birkaç gün fark edilmese de, güvenilir bir duyumcu tarafından yapılması nedeniyle önem taşıyor.

S Pen Pro’nun 0.7 mm. kalınlığında bir uca sahip olacağı ve bunun katlanabilir ekrana zarar vermeyeceği ifade edildi. 4096 basınç seviyesine sahip olacağı söylenen ekranın şarjının ise USB-C girişi üzerinden yapılacağı söyleniyor. Bunu beklenmedik bir tercih olarak nitelemek yanlış olmayacaktır.

S Pen Pro’nun ayrı olarak satılacağını belirtmekte fayda var. Kalem, uygun kılıflara manyetik olarak tutturulabilecek. Samsung’un kalem için İngiltere’de 70 poundluk bir fiyat belirlemesi bekleniyor.

S Pen’in İngiltere’de 35 pound karşılığında satıldığını hatırlatmakta fayda var. S Pen de 0.7 mm. kalınlığında bir uca ve 4096 basınç seviyesine sahip. Samsung S Pen Pro modelini ise Bluetooth desteğiyle sunacak. S Pen Pro hakkındaki diğer detaylar içinse Samsung’un 11 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinliği beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER