Manşetler

Samsung Rize adını taşıyan yeni bir telefon serisi çıkarabilir

samsung rize

Samsung 2019’da yeni bir telefon ailesini daha kullanıcıların karşısına çıkaracak gibi görünüyor. Patent başvurularının işaret ettiği bu seri için seçilen isim ise Türkiye’de fazlasıyla dikkat çekme potansiyeli taşıyor. LetsGoDigital sitesinde yer alan habere göre, Samsung Rize adını taşıyan yeni serisi altında üç yeni telefon çıkarabilir.

Şirket tarafından İngiltere ve Meksika’da yapılan patent başvurularında Rize10, Rize20 ve Rize30 adını taşıyan üç modelin yol haritasında olduğu görülüyor. Ancak patent başvurularında isim dışında bir bilgi yer almadığı için bu telefonların ne gibi özellikler sunacağı konusunda şimdiden bir şey söylenemiyor.

Samsung’un 2019’da üç farklı Galaxy S10 modelini tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. Şirketin ilk gösterimini geçtiğimiz ay yaptığı katlanabilir ekranlı telefonunun da 2019’un başlarında Galaxy F veya Galaxy X adıyla resmen duyurulması bekleniyor.

91Mobiles sitesinde yer alan habere göre, Güney Koreli şirket yeni serisini orta segmentte konumlandırabilir. Samsung Rize ile ilgili detayların açıklanması konusunda ise oklar ilk etapta önümüzdeki şubat ayının sonunda Barselona’da gerçekleştirilecek 2019 Mobil Dünya Kongresi’ni (MWC 2019) işaret ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER