Samsung’un Tizen 3.0 işletim sistemi üzerindeki çalışmalarını tamamladığı söyleniyor. Dolayısıyla işletim sistemini taşıyan akıllı telefonların yakında gün yüzüne çıkacak olmasına da çok şaşırmamak gerekiyor. Kutusundan Tizen 3.0 ile çıkacak ilk telefonun ise Samsung Pride olması bekleniyor.
Samsung’un Tizen 3.0 işletim sistemli yeni akıllı telefonunu daha önce Samsung Z2’yi sattığı ülkelerde piyasaya sürmesi bekleniyor. Telefonun özellikleri hakkında şimdilik bir bilgi bulunmuyor. Cihazın kodunun ise SM-Z250F olduğu söyleniyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Apple’ı geçti, bellek krizi telefon pazarını sarstı

Samsung Galaxy Z Fold 8 ve Fold 8 Ultra’nın tüm teknik özellikleri ortaya çıktı

Samsung Health yapay zeka iznini reddedenlerin verilerini koruyacak

Samsung’dan katlanabilir telefonlarda kat izini azaltmayı hedefleyen yeni teknoloji

Anthropic özel yapay zekâ çipi için Samsung’un 2 nm sürecine yöneliyor
Güney Koreli şirketin cihazın pazarlamasında donanımdan ziyade sesle kontrol özelliğinin üzerinde durabileceği belirtiliyor. Tizen 3.0 yeni özellikleri beraberinde getireceği için Samsung’un da bu özellikleri ön plana çıkaracak bir pazarlama kampanyası yürütmesine şaşırmamak gerekiyor.
Samsung Pride Hindistan, Bangladeş, Nijerya ve Rusya’da satışa sunulabilir
Akıllı telefonun kesin piyasaya çıkış tarihi konusunda şimdilik bir işaret verilmiş değil. Ancak cihazın Hindistan, Bangladeş ve Nijerya gibi ülkelerde piyasaya sürülmesi muhtemel görünüyor. Pride’ın Avrupa pazarında satılacağı tek ülkenin ise Rusya olması bekleniyor.
Günün Öne Çıkan Fırsatları






Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


