Teknoloji

Samsung, Pokémon Temalı Galaxy Buds’larını Çıkardı!

samsung galaxy buds pokemon

Japonların vazgeçilmez eğlence serisi Pokémon, dünyanın dört bir yanındaki insanlar gibi, Güney Koreli dev Samsung tarafından da benimseniyor. Elektronik devi, en son Pokémon temalı ürünlerini tanıttı.

Yeni Pokémon Paketleri, Jigglypuff, Ditto ve Snorlax’ın tasarımını taşıyan üç yeni Galaxy Buds 2 kutusuyla piyasaya sürülecek. Bu sevimli kutuların yanı sıra, paketler Galaxy Buds 2’yi KRW 129,000 ($99) veya Galaxy Buds 2 Pro’yu KRW 199,000 ($152) karşılığında sunuyor.

Samsung, bu seriyi klasik bir seçenekle başlatmıştı ve Mayıs 2022’de Galaxy Buds Pro ve Buds 2 standart kulaklık modelleri için Poké Topu kılıfları piyasaya sürmüştü. Sınırlı sayıdaki bu ürün bir saat içinde tükendi, bu yüzden şirketin birkaç Pokémon temalı seçenek daha sunmak istemesi şaşırtıcı değil. Samsung’un Galaxy Z Flip 3 katlanabilir akıllı telefonunun Pokémon sürümü de benzer bir ilgi gördü ve KRW 1,280,000 ($979) fiyatındaki cihaz birkaç dakika içinde tükendi.

Galaxy Watch 5 ve Galaxy Z Flip 4 akıllı telefon da daha önce Pokémon temalı bir saat kayışı ve telefon kılıfı sayesinde Pokémon dokunuşunu aldı. Jigglypuff, Ditto ve Snorlax kılıfları söz konusu olduğunda, bu sevimli kılıflar sadece Samsung’un ana vatanı Güney Kore’de mevcut ve büyük olasılıkla yakında eBay’de de yer alacak.kémon Temalı Galaxy Buds’larını Çıkardı!

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER