Eğlence

Samsung eğlence uygulamasına podcast bölümü ekliyor

samsung podcast

Samsung telefon sahipleri podcast dinlemek için yeni bir seçeneğe sahip. Şirket, “Free” adını taşıyan eğlence uygulamasına podcast bölümü de ekliyor. Samsung telefon sahipleri Free uygulamasında dizilere, filmlere, oyunlara ve haberlere de erişebiliyor.

Samsung Podcasts olarak adlandırılan bu yeni bölüm ilk olarak Galaxy S21, S20, Note 20, S10 ve Note 10’larda kullanıcılarla buluşuyor. Samsung hesabıyla Free uygulamasına giriş yapan kullanıcılar, uygulamadaki kataloga eklenen podcast’leri dinleyebilecek.

Samsung’dan verilen bilgiye göre, uygulamada kullanıcılara binlerce podcast sunuluyor. This American Life, NPR ve iHeartMedia gibi kanalların popüler içeriklerini de uygulamada bulmak mümkün olacak.

Samsung, Pocket Casts veya Google Podcasts ile rekabet etmek için ayrı bir podcast uygulaması geliştirmek yerine bu deneyimi mevcut uygulamalarından birine eklemeyi tercih etti. Dolayısıyla şirketin mevcut bir uygulamayı kopyaladığını söylemek doğru olmayacaktır. Paylaşılan ekran görüntüleri, Samsung’un bu uygulamaların yerini almak gibi bir amacının olmadığını düşündürüyor.

İLGİLİ HABERLER