Teknoloji

Samsung Pay ödül programıyla kullanıcılarına puan kazandıracak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung pay odul programiSamsung’un mobil ödeme servisi Samsung Pay’in içinde özel bir ödül programı başlatıyor. Bu program kapsamında servisle yapılacak ödemelerde kullanıcılar puan kazanacak. Servise kayıtlı kredi kartlarının özel ödül sistemlerinin olması durumunda kazanılan puanlar ikiye katlanacak.

Samsung Pay içinde başlatılan program, “Samsung Rewards” adını taşıyor. Program kapsamında kazanılan puanlar büyük perakende zincirlerinin hediye kartlarına ve Visa hediye kartlarına aktarılabilecek. Buna ek olarak, kazanılan puanlar Samsung ürünlerinin satın alımında da kullanılabilecek. Program kapsamında kullanıcılara anında kazanabilecekleri bazı hediyeler de sunulacak. ABD’deki kullanıcılara bu kapsamda sunulacak ilk hediye bir Napa Vadisi gezisi olacak.

Pek çok ödül programında olduğu gibi, Samsung Pay ödül programında da yapılan harcama arttıkça kullanıcının statüsü yükseliyor. Program kapsamında Gümüş, Altın ve Platinum olmak üzere üç farklı kategori bulunuyor. Ayda 5 işlem yapanlar Gümüş statüsüne giriyor ve her işlemde kazanılan puanlarını ikiye katlıyor. 20 işlem yapanlar ise Altın kategorisine giriyor ve puanlarını üçe katlayabiliyor. 30 işlem yapanlar ise Platinum kategorisine girmeye hak kazanıyor ve puanlarını dörde katlıyor.

Samsung Pay ödül programı bu hafta içinde faaliyete geçiyor

Samsung Pay ödül programının ilk durağı ABD olacak. Programın bu hafta içinde faaliyete geçeceği açıklandı.

İLGİLİ HABERLER