Teknoloji

Samsung parmak izi tarayıcısı için yeni tedarikçiler arıyor

samsung flow

samsung parmak izi tarayicisiSamsung’un kendi parmak izi tarayıcılarını üretebileceğine dair haberler kısa bir süre önce gündeme gelmişti. Bu ihtimal halen masadan kalkmış değil. Ancak konuya ilişkin bazı yeni iddialar da gündeme geldi. The Investor’da yer alan habere göre, Güney Koreli elektronik devi parmak izi tarayıcıları için yerel tedarikçilerle de çalışmayı planlıyor.

Samsung’un görüştüğü şirketlerden birinin uzun süredir bileşenlerini elektronik devine satmaya çalıştığı ifade edildi. Bir diğer üreticinin ise parmak izi tarayıcısı pazarına yeni girdiği belirtildi. Bu iki şirketin Samsung’un giriş seviyesi telefonlarında kullanılacak 2 milyon parmak izi tarayıcısını üreteceği söyleniyor.

Dedikodular doğruysa Samsung, parmak izi tarayıcısı tedariği konusunda farklı kaynaklardan faydalanacak gibi görünüyor. Üretimin bir kısmını kendi bünyesi içinde gerçekleştirecek olan şirket, bir miktar parmak izi tarayıcısını yerel tedarikçilerden temin edecek. Synaptics ve FPC gibi büyük parmak izi üreticilerinin de Samsung için üretim yapacağı söyleniyor. Bu farklı yaklaşım sayesinde Samsung’un portföyündeki tüm cihazlara parmak izi tarayıcısı getirmesi muhtemel görünüyor.

Samsung parmak izi tarayıcısı tedariğine ilişkin iddiaları doğrulamadı

Samsung parmak izi tarayıcısı üretimine ilişkin olarak ortaya atılan iddiaları henüz doğrulamış değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER