Teknoloji

Samsung Omnia II (I8000) Türkiye’ye geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung-Omnia-II-On (173 x 331)Samsung Türkiye basın bültenini yayınladığına göre Omnia II, nam-ı diğer I8000 piyasaya çıkmak üzere demektir. Windows Mobile 6.1 Professional işletim sistemli I8000 gelişmiş multimedya deneyimi arayan kullanıcılara hitap ediyor.

3.7 inç’lik AMOLED ekrana sahip olan I8000’de Touch Wiz 2.0 kullanıcı arayüzü ve üç boyutlu efektler bulunuyor. DVD kalitesinde videoo kaydı yapan bu telefon HSUPA, HSDPA ve WiFi gibi kablosuz bağlantı destekleri sunuyor. Ayrıca 32 GB’lık dahili hafızası ile kullancılar bütün içeriklerini rahatlıkla bu telefonda depolayabilirler. Basın bülteninde fiyatı ya da ne zaman piyasaya çıkacağı yer almıyor, ancak kısa bir süre içinde kesinleşecektir. Yazının devamında basın bültenini ve Omnia II I8000’in fotoğraflarını bulabilirsiniz.

“Hepsi Bir Arada”nın yeni tanımı: Omnia II (I8000)

Samsung I8000 Omnia II, Windows Mobile 6.1 Professional işletim sistemi ile gelişmiş multimedia deneyimi isteyen kullanıcılara hitap ediyor. 3.7 inç ile dünyanın en büyük AMOLED ekranına sahip olan Samsung I8000 Omnia II, WVGA çözünürlüğü ile, gün ışığında da benzersiz bir netlik sunuyor.

Tarayıcınız bu resmin gösterilmesini desteklemiyor olabilir.Daha büyük  ikonlar ve kullanımı kolay yapısı ile Samsung I8000 Omnia II, aynı zamanda dokunmatik kullanım için özel olarak geliştirilmiş bir kullanıcı ara yüzüne sahip. Yenilikçi TouchWiz 2.0 kullanıcı arayüzü ve üç boyutlu efektler, multimedya ve birden fazla uygulama ile çalışmayı daha da keyifli hale getiriyor.

Geliştirilmiş  ekran ve kullanıcı arayüzü ile Samsung I8000 Omnia II, zengin multimedya fonksiyonlarının kullanımını benzersiz bir mobil deneyime dönüştürüyor. DVD kalitesinde (480 p) video kayıt ve oynatma, kolay Internet tarama ve interaktif üç boyutlu oyunlar, bu keyifli deneyimin yalnızca bir parçası. I8000 Omnia II, kullanıcıların içeriklere erişimleri ve indirmeleri için de benzersiz HSUPA 5.76Mbps, HSDPA 7.2Mbps ve Wi-Fi erişimi sunuyor. Ayrıca Samsung I8000 Omnia II , 32GB?a yükseltilebilen hafızası ile de kullanıcılara bütün favori içeriklerini depolama olanağı sağlıyor.


İLGİLİ HABERLER