FırsatlarManşetler

Samsung, öğrenci ve öğretmenlere özel indirimler sunuyor

samsung öğrenci öğretmen indirimi

Eğitim döneminin yaklaşması ile birlikte teknoloji firmaları, öğrenci ve öğretmenlere yönelik özel kampanyalar düzenlemeye başladı. Bu kampanyalardan biri de Samsung’dan geldi. Eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Samsung, öğrencilere ve öğretmenlere özel indirimler sunuyor. Eylül ayı boyunca geçerli olacak indirimler, özellikle eğitim alanında cihaz ihtiyacını karşılamak isteyen öğrenci ve öğretmenleri sevindirecek.

Samsung Electronics Türkiye, Eylül ayı boyunca tüm tabletlerde yüzde 20 ve tüm cep telefonlarında yüzde 18 indirim uygulayacağını duyurdu. Ayrıca Galaxy S21 FE model akıllı telefon almak isteyen öğrencilere, indirimle birlikte Buds2 kablosuz kulaklık ve şarj adaptörü hediye edilecek. Bu özel paketten öğretmenler de faydalanabilecek.

Samsung’dan öğrencilere özel indirim ve hediyeler

Murat Azdemir, Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Başkan Yardımcısı, bu tür kampanyaların firmanın stratejik planlarının bir parçası olduğunu belirtti. Öğrenci ve öğretmenlerin eğitim sürecinde teknolojiye olan ihtiyacını yakından takip ettiklerini ve bu kampanyayla bu ihtiyaca cevap vermeyi amaçladıklarını ifade etti. Azdemir, “Önümüzdeki dönemde de kullanıcılarımıza üstün teknolojileri en uygun şartlarla sunmaya devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Samsung’un bu özel indirim kampanyasından yararlanabilmek için tek yapılması gereken şey, Samsung’un resmi web sitesi olan shop.samsung.com.tr adresine gitmek ve e-devlet üzerinden alınacak öğrenci ya da öğretmen belge numarasını doğrulamak.

Öğrenciler ve öğretmenler için sunulan bu indirim fırsatları, yeni eğitim dönemi öncesinde ihtiyaç duyulan cihazları uygun fiyatlarla almayı sağlayacak. Bu tür kampanyaların, öğrenci ve öğretmenlerin eğitim kalitesini artırmak adına büyük bir önem taşıdığı kesin.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER