Fırsatlar

Samsung Odyssey G5 oyun monitöründe yüzde 15 indirim var

samsung odyssey g5

Monitör satın almak isteyenler için Amazon.com.tr’de dikkat çekici bir Samsung monitör fırsatı var. Farklı kategorilerde monitörlerde dikkat çekici fiyatlar var. Eğer bir oyun monitörü arıyorsanız, Samsung Odyssey G5‘i, yüzde 15 indirimle 7.599 TL’ye satın alma imkanınız bulunuyor.

Samsung Odyssey G5 özellikleri

Samsung Odyssey G5 serisi monitörler, oyun severlerin ve çoklu medya kullanıcılarının beklentilerini aşan bir teknolojik ustalıkla karşıladığı noktada, oyun dünyasını daha da sürükleyici bir hale getiriyor.

Oyunlarınızı ve multimedya içeriklerinizi Full HD çözünürlüğün ötesinde yaşamak istiyorsanız, QHD (Quad High Definition) ekran deneyimi sizi bekliyor. Samsung Odyssey G5, 2560×1440 piksel çözünürlüğü sayesinde, Full HD’ye göre yüzde yetmiş daha fazla piksel yoğunluğu ve keskinliği ile karakterleri, sahneleri ve ayrıntıları daha net bir biçimde ortaya koyuyor.

Kavisli tasarım severler için 1000R ekran kavis oranı, oyun deneyiminizi saran ve size, karakterlerle yan yana olduğunuzu hissettiren bir atmosfer sunuyor. Bu bükülme, çevresel görüşü optimize ederken oyun dünyanızla bütünleşmenizi sağlıyor.

Oyunlardaki hız ve performans gerektiren anlarda Samsung Odyssey G5, 165 Hz’lik yüksek yenileme hızı ile akıcı ve kesintisiz bir görüntü kalitesi garanti ediyor. Oyun içinde düşmanlarınıza karşı atiklik kazandıran 1 milisaniyelik (MPRT) ultra-hızlı tepki süresi, tepkilerinizi maksimize ederken oyunun kontrolünü tamamen elinize geçirmenize olanak tanıyor.

AMD Radeon FreeSync teknolojisiyle donatılmış bu monitör, ekran kartınız ve monitörünüz arasındaki yenileme hızını senkronize ederek oyunlarınız ve filmlerinizde yaşanan yırtılma ve takılmaları ortadan kaldırıyor. Bu özellik, hızlı tempolu sahnelerde bile pürüzsüz ve kesintisiz bir görüntü deneyimi sunuyor.

HDR10 destekli bir görüntü kalitesiyle Samsung Odyssey G5, her sahneyi zengin ve derin renklerle canlandırıyor. Karanlıkların ve aydınlıkların dengesini ustalıkla sunarak gölgelerin arasındaki detayları dahi net bir şekilde aydınlatıyor. Bu özelliği ile oyun dünyasının her renk tonunu doğru ve gerçekçi bir şekilde yansıtıyor.

Uzun soluklu oyun maratonları düşünülerek tasarlanan Göz Koruyucu Mod ve titreme önleyici teknoloji, göz yorgunluğunu azaltarak kullanıcı konforunu ön planda tutuyor. Mavi ışık seviyesini düşürüyor, böylelikle uzun süreli kullanım sırasında göz sağlığınızı korurken, oyundaki odaklanmanızı da kesintisiz sürdürmenizi sağlıyor.

Kısacası, Samsung Odyssey G5; oyunlarda birlikte aksiyona dalmanızı sağlayacak teknolojik özelliklerle dolu, etkileyici bir monitör deneyimi arayanların yeni favorisi olmaya aday görünüyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER