Teknoloji

Samsung Notebook 7 Spin kalem desteği ve yeni işlemciyle güçleniyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung notebook 7 spinSamsung Notebook 7 Spin 2016’da tanıtılmıştı. Dizüstü bilgisayar tasarım bakımından heyecan yaratmasa da, uygun fiyat karşılığında yüksek performans vadetmesiyle dikkat çekmişti.

Güney Koreli şirket, CES 2018 öncesinde Notebook 7 Spin’in yeni versiyonunu gözler önüne çıkarttı. Dört çekirdekli sekizinci nesil Intel Core i5 işlemci ve Active Pen kalem desteği yeni dizüstü bilgisayarın öne çıkan özellikleri olurken, kasanın hafiflemesi de dikkat çeken yenilikler arasında yer alıyor.

Tıpkı orijinal Notebook 7 Spin gibi, yeni Notebook 7 Spin de 360 derece dönebilen bir ekrana sahip. Kalem desteğinin de eklenmesiyle birlikte Notebook 7 Spin’in tablet olarak kullanılması kolaylaşıyor. Bu noktada Samsung’un Active Pen’i ayrı sattığını da belirtmek gerekiyor. Daha güçlü işlemciyle birlikte Notebook 7 Spin’e parmak izi tarayıcısı da ekleyen Samsung, böylelikle hızlı giriş için Windows Hello desteği sunuyor.

Samsung Notebook 7 Spin 13 inç ekranla geliyor

Yeni Notebook 7 Spin’in diğer özellikleri ise oldukça standart. 8 GB RAM, 256 GB SSD, USB-C, USB 3.0, USB 2.0 ve HDMI girişleri barındıran dizüstü bilgisayarda 13 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlüklü ekran bulunuyor. Arkadan aydınlatmalı klavye ve Windows Precision izleme dörtgeni barındıran yeni Samsung Notebook 7 Spin, bu yıl içinde satışa sunulacak. Dizüstü bilgisayarın fiyatı ise henüz açıklanmadı.

İLGİLİ HABERLER