Teknoloji

Samsung dizüstü bilgisayar serisine daha ucuz Notebook 3 ve Notebook 5’i ekledi

samsung notebook 3 notebook 5Samsung’un dizüstü bilgisayar serisine katılan en yeni ürünler Notebook 3 ve Notebook 5 oldu. Bu modeller daha önce çıkan Notebook 7 Spin ve Notebook 9 modellerinin daha ucuz fiyatlı versiyonları olarak nitelendiriliyor.

Samsung, bu yeni modellerin fiyatlarını açıklamadı. Ancak geçen ay çıkarılan ve güncellenmiş Notebook 9’un 1200 dolarlık yurt dışı fiyatından daha aşağıda olmasını bekleyebiliriz. Benzer şekilde bu yılın ilerleyen aylarında gelecek, yakın zamanda güncellenmiş 2’si 1 arada model olan Notebook 7 Spin’den de daha ucuz olacağını tahmin ediyoruz.

Notebook 3’ün 14 inç ve 15 inç ekranlı çeşitleri gelecek. Notebook 5 ise sadece 15 inçlik modelle karşımıza çıkacak. Her ikisinde de sekizinci nesil Intel Core i7 işlemci bulunacak. Notebook 3’te daha az güçlü olan Nvidia MX110 grafik kartı bulunurken Notebook 5’te MX150 yer alacak. Her iki modelde de RAM ve depolama alanı seçeneklerinin ne olacağı henüz belirtilmedi.

Hem Notebook 3 hem de Notebook 5, nisan ayında Güney Kore’de satışa sunulacak. Yılın ikinci çeyreğinde ise Çin ve Brezilya’dan başlayarak dünya çapında piyasaya çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER