Teknoloji

Samsung mobil birimi için şirket içi inceleme başlattı

samsung mobil

Samsung’un farklı birimleri için yönetim incelemeleri gerçekleştirdiği konuşuluyor. Normalde temmuz ayı itibarıyla sona ermesi gereken bu incelemeler için sürenin uzatıldığı belirtiliyor. The Elec sitesinin haberine göre, Samsung ağustos ayı boyunca mobil birimini mercek altına alacak.

İncelemelerin Samsung’un İş Desteği Görev Ekibi tarafından yapıldığı ve ekibin ikinci çeyrek itibarıyla görevine başladığı belirtildi. The Elec’in haberine göre, söz konusu incelemeler normalde dört veya beş yılda bir gerçekleştiriliyor ve verimliliği artırmak için yapılması gerekenlere karar veriliyor. İncelemeler üst yönetim endişe verici bir durum olduğunu düşündüğünde habersiz olarak başlatılıyor.

Kaynakların The Elec’e verdiği bilgiye göre, Samsung’un mobil birimi özel bir incelemeden geçiyor. Bu incelemenin satışların istenilen seviyede seyretmemesinden ve tedarik zincirindeki sorunlardan kaynaklandığı belirtiliyor. Galaxy S21 serisinin satışlarının S20 ve S10 serilerinin gerisinde kalması, bu incelemeyi tetikleyen faktörlerden biri gibi görünüyor. The Elec’in haberinde Samsung’un bu seri için belirlediği satış hedefini tutturamayabileceği belirtiliyor.

Samsung için mobil cihaz biriminde önümüzdeki günler oldukça hareketli geçecek. Şirket, 11 Ağustos’ta yeni katlanabilir ekranlı telefonlarını, akıllı saatlerini ve kablosuz kulaklığını gözler önüne çıkaracak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER