
Samsung bundan yaklaşık sekiz ay önce Milk adını taşıyan çevrim içi müzik servisini faaliyete sokmuştu. Şirket şimdi de Milk’in görüntülü versiyonu olarak tanımlanabilecek Milk Video’yu hayata geçirdi. İlk etapta sadece ABD’den erişilebilecek olan Milk Video ile Samsung, YouTube ve Vimeo gibi servislere rakip olsa da, bu servislere kıyasla daha farklı noktalar barındırıyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung’un One UI 9 çalışmaları hızlandı, yeni cihazlar listeye eklendi

Samsung Galaxy Watch 9 ve Ultra 2’nin tasarımı erken ortaya çıktı

Samsung tüm çalışanlarına ChatGPT erişimi sağlıyor

Galaxy M47 5G için geri sayım başladı, Samsung tasarımı gösterdi

Google Android’de uygulama yüklemeyi değiştirecek yeni takvimi duyurdu
Galaxy serisindeki bazı telefonlarda ücretsiz olarak sunulan uygulamadaki içeriklerin büyük kısmı Vevo, Funny or Die, CollegeHumor, The Onion gibi içerik ortaklarından geliyor. Samsung tarafından düzenlenen videolar yine şirketin belirlediği teknoloji, komedi ve müzik gibi kategorilerin altında gösteriliyor. Kullanıcılar diledikleri takdirde kendi beğendikleri veya arkadaşlarının beğendiği videolardan oluşan bir akış da oluşturabiliyor. Markaların, grupların veya kullanıcıların takibe alınması işe sosyal bir boyut kazandırırken, favori videoların Facebook veya Twitter üzerinde paylaşılabilmesi de bu sosyalliğin dozunu artırıyor.
Galaxy S III ve üstü, Galaxy Note 3 ve üstü, Galaxy S III mini ve üstü ile Galaxy Mega serisindeki cihazlara yüklenebilen uygulama Google Play Store üzerinden indirilebiliyor. Milk Videos’un ABD dışındaki ülkelerde ne zaman faaliyete geçeceği ise henüz bilinmiyor.
KÜÇÜK EV ALETLERİNDE FIRSATLAR
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


