Eğlence

Samsung’dan ABD’ye özel internet radyo uygulaması Milk Music

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung ABD için yeni bir internet radyo servisini kullanıma sundu. Milk Music olarak adlandırılan bu servis kullanıcılarına müzikte taze bir yaklaşım sunmayı amaçlıyor.

samsung-milk-music-080314

ABD’deki kullanıcıların Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirebildiği Milk Music uygulamasında reklam gösterimi yapılmıyor. Kullanıcılar uygulamayı indirdikten sonra Samsung hesaplarına bağlayarak anında kullanmaya başlayabiliyor. Samsung telefonlarına özel olan Milk Music’in faaliyet alanı şu an için sadece Amerika’yla sınırlı. Galaxy S4 ailesi, Galaxy S3, Galaxy Note 2 ve Note 3 akıllı telefonlarına sahip olanlar Milk Music’ten yararlanabiliyor. Ayrıca Galaxy S5 de bu servisi destekleyecek.

Samsung’un yeni internet radyo servisi Milk Music’te türlere göre düzenlenmiş 200 farklı istasyon ve 13 milyon Slacker tarafından sağlanmış parça bulunuyor. Samsung, bu servisi için ABD ve Kanada’da faaliyet gösteren bir başka internet servisi olan Slacker ile güçlerini birleştirdi. Böylelikle şirketin lisans ve partner anlaşmalarıyla uğraşmasına gerek kalmamış oldu.

Milk Music sadece ABD’de faaliyet gösterdiği için, doğal olarak Türkiye’deki Samsung akıllı telefon kullanıcıları bu servisten yararlanamıyor.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER