Teknoloji

Samsung Members müşteri hizmetlerini kolaylaştırmaya çalışıyor

samsung members

Tüm güzelliklerine rağmen, akıllı telefonlar kimi kullanıcılar için gereğinden fazla sıkıntıya sebep olabiliyor. Oldukça yetenekli ve güçlü olsalar da, Samsung’un Galaxy serisi Android telefonları karmaşıklıklarıyla biliniyor. Google’dan yapılan aramaların yetersiz kaldığı ve teknolojiyle yakından ilgilenen arkadaşın ulaşılamadığı zamanlarda kullanıcılarının çaresiz kalmasını istemeyen Samsung, Members adını taşıyan uygulamasıyla Galaxy cihaz sahiplerinin yaşadıkları sorunlara doğru kişilerden doğru yanıtlar almasını amaçlıyor.

Samsung Members ismi, kulağa ilk başta sadece belli bir grubun erişebileceği özel bir servis gibi geliyor. Ancak bunun tam aksine, uygulamayla tüm Galaxy sahiplerinin diledikleri konuda ve farklı biçimlerde yardım alması mümkün oluyor.

Sorunlarını tek başına çözmeyi sevenler için uygulamada çok sayıda “Sıkça Sorulan Soru” bulunuyor. Bu sorularda aradığı cevabı bulamayanlar ise “Galaxy Uzmanı” aracılığıyla direkt olarak yaşadığı probleme ilişkin bir çözüme erişebiliyor. Kullanıcılar, diledikleri takdirde bir müşteri hizmetleri temsilcisiyle canlı biçimde iletişim kurabiliyor. En son çare olarak, uygulama aracılığıyla telefonun kontrolü uzaktan çözüm için uzmanlara bırakılabiliyor. Bunun kullanıcı izniyle gerçekleştiğini belirtmekte fayda var.

Samsung Members uygulamasında bulunan geri bildirim seçenekleri ise kullanıcıların gördükleri hataları ve şüpheli aktiviteleri bildirmesini sağlıyor. Topluluk bölümü ise Galaxy kullanıcılarının birbirleriyle ipucu ve sorun çözümü paylaşımında bulunduğu bir tür forum niteliği taşıyor. Kullanıcılar, Öneriler bölümüyle fikirlerini Samsung’a iletebiliyor.

Şu an için Çin, İspanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Brezilya ve Rusya gibi ülkelerden erişilebilen uygulamanın kapsama alanının önümüzdeki dönemde genişletilmesi planlanıyor.

İLGİLİ HABERLER