Eğlence

Samsung Members Coldplay konserini Gear VR ile izletecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

coldplay samsung members gear vrSamsung kullanıcılarına özel ödül ve avantajlar sunan Samsung Members uygulaması, Türkiye’deki faaliyetlerine bir yenisini ekliyor. Uygulama, dünyaca ünlü Coldplay grubunun Chicago’daki konserini, Samsung Gear VR teknolojisini kullanarak tüm dünyaya canlı olarak ulaştıracak.

Coldplay grubunun Chicago’da gerçekleştireceği konseri, tüm Samsung Gear VR ve uyumlu akıllı telefonlar ile 18 Ağustos saat 04:30’dan itibaren canlı olarak izlemek mümkün olacak. Konseri saat farkı nedeniyle canlı izleyemeyecek olan Coldplay hayranları ve teknoloji meraklıları ise, 21 Ağustostan itibaren ekim ayı sonuna kadar konserin tekrarını izleyebilecekler.

Samsung ve Live Nation iş birliği ile gerçekleştirilen ve Coldplay’in 5 milyon kişiyi ağırlayan “A Head Full of Dreams” turunun Chicago’daki konserini kapsayan bu müzik şovu, havai fişek ve lazer şovlarıyla renklenecek. Güney Koreli şirketin konuyla ilgili olarak yayınladığı basın bülteninde belirttiğine göre, Samsung Members uygulaması ve Samsung VR yayını sayesinde Coldplay hayranları, konserin coşkusunu evlerinin rahatlığında ve hiçbir ek ücret ödemeden yaşayabilecekler.

Bu deneyimi yaşamak isteyenlerin uyumlu bir Samsung akıllı telefon ile birlikte Oculus destekli Samsung Gear VR ekipmanına sahip olmaları yeterli olacak.

İLGİLİ HABERLER