Teknoloji

Samsung Level serisi yeni mobil ses ürünlerini duyurdu

Samsung Level serisi mobil ses ürünlerinin duyurusunu gerçekleştirdi. Uluslararası pazara yayılacak bu yüksek değerli ses ürünleri Bluetooth hoparlörler ve kulaklıkları içeriyor. Level Over ve Level On kulaklıklar, Level In kulak içi kulaklıklar ve Level Box Bluetooth hoparlörler bu serinin alt kümeleri olarak sıralanıyor.

samsung-level-280414

Level Over serisinin ürünleri 50 mm Dinamik sürücüler bulunuyor ve bunlar kulak üstü neodimyum gövdenin içine yerleştiriliyor. Bluetooth bağlantısı ve S Voice destekleyen dahili mikrofonu da bulunuyor.

Level On biraz daha kompakt boyutlara sahip. Bu kulaklıkların kablolu versiyonları 40 mm çift katmanlı diyafram ve mikrofon yer alıyor.

Level In kulak içi kulaklıklar üç yönlü ses sayesinde kullanıcılara düşük, orta ve yüksek sesleri doğal şekilde ve net ses ayrılmasıyla tatma fırsatı tanıyor.

Level Box ise 56 mm. hoparlörlü, kompakt tasarımlı, Bluetooth destekli, pasif radyatörlü bir kablosuz hoparlör olarak nitelendiriliyor. Barındırdığı dahili mikrofon sayesinde telefon görüşmeleri için kullanılabiliyor, gürültü bastırmayla yansımayı azaltıyor. NFC desteği sayesinde mobil cihazlarla kolay eşleşme imkanı sunan bu cihaz 15 saate kadar çalışma imkanı sunuyor.

Samsung Level serisi ürünler mayıs ayından itibaren dünya çapında piyasaya sunulacak.

İlgili >> Samsung Tomorrow

İLGİLİ HABERLER