Teknoloji

Samsung Level kulaklıklarına altın renk seçeneği

samsung-level-180815

Samsung, son birkaç aydır üst sınıf Level kulaklık serisini yavaş yavaş çeşitlendirmeye devam ediyor. Güney Koreli şirket, Level ile kendi tarz ve renkli ses ürünlerini oluşturarak oldukça kârlı olan ses ürünleri pazarında Beats gibi rakipleriyle mücadele etmeyi amaçlıyor.

Samsung’un Level ailesine eklediği en yeni model ise “Level On Wireless Pro” oldu. Ultra yüksek ses kalitesi vadeden yeni kulaklık, altın renk seçeneğini de beraberinde getiriyor.

Samsung Level kulaklıkları içinde altın rengi seçeneğinin sadece yeni Level On Wireless Pro’da bulunması ilginç bir durum olarak göze çarpıyor. Level On Wireless’ın da teknik açıdan neredeyse aynı özelliklere sahip olması, Samsung’un ürünleri arasında ayrıştırma yaparken renk seçeneklerini de dikkate aldığı düşüncesini akıllara getiriyor.

Buna ek olarak, ürün portföylerinde çeşitlilik oluşturmanın şirketler adına ne kadar zor olduğu da daha rahat görülüyor. Cristiano Ronaldo gibi isimlerin bile el attığı kulaklık pazarında yüksek ses kalitesinin görüntü kadar önemli olduğunu da vurgulamak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER