Teknoloji

Samsung Knox ile 2024 model akıllı TV’lerini de koruyacak

samsung knox

Son 10 yıldır Samsung cihazlarının bir parçası olan Samsung Knox, daha geniş bir kapsama alanına kavuşuyor. Veri güvenliği sistemini artık Samsung’un 2024 model akıllı TV’lerinde de bulmak mümkün olacak.

Samsung tarafından yapılan basın açıklamasında, platformun bir yıl daha BT ürünlerinin güvenlik bütünlüğünü değerlendirmek için küresel bir ölçüt olan Ortak Kriterler (CC) sertifikasını aldığı belirtildi. Bu aslında akıllı bağlantılı TV’lerin gelecekte de korunacağı anlamına geliyor.

CC sertifikası, Knox’un üç temel özelliğinde iyi performans göstereceği anlamına geliyor. Bunlardan ilki, platformun Samsung TV’lerin çekirdeğine yönelik potansiyel bilgisayar korsanlığı tehditlerini gerçek zamanlı olarak aktif olarak tespit ettiği Tizen OS Monitoring’dir.

Samsung Knox Vault’taki tüm kişisel verileri korumaya devam edecek

İkincisi, Knox’un kullanıcı verilerine ve gizliliğine tehdit oluşturmadan web sayfalarında gezinmenin güvenli olduğunu doğrulayacağı Kimlik Avı Web Sitesi Engelleme’dir. Üçüncüsü, esasen, özel güvenlik işlemcisi Knox Vault’taki tüm kişisel verilerin korunmaya devam edeceğini garanti edilmesi oluyor.

Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle
📡 Teknoblog'u takip et Teknoloji gündemini kaçırmamak için 📰 Google Haberler'e ekle, 💬 WhatsApp kanalımıza katıl, ▶ YouTube'a abone ol, 📷 Instagram'da ve 𝕏 X'te bizi takip et.

💻🔥 KAÇIRILMAYACAK LAPTOP FIRSATLARI 🔥💻

MSI CYBORG 15 A13VE-2268XTRNN Intel Core i5 13420H 16GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6\" FHD Taşınabilir Bilgisayar
MSI CYBORG 15 A13VE-2268XTRNN Intel Core i5 13420H 16GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6\" FHD Taşınabilir Bilgisayar
HP AI 15 Intel Core Ultra 5 225U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6\" Taşınabilir Bilgisayar D51E0EA
HP AI 15 Intel Core Ultra 5 225U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6\" Taşınabilir Bilgisayar D51E0EA
Medion Signium 14 S1 MD600032 Intel Core 5 120U 16GB 512GB SSD Freedos 14\" 120Hz OLED Dizüstü Bilgisayar
Medion Signium 14 S1 MD600032 Intel Core 5 120U 16GB 512GB SSD Freedos 14\" 120Hz OLED Dizüstü Bilgisayar

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.