Teknoloji

Samsung Knox ile 2024 model akıllı TV’lerini de koruyacak

samsung knox

Son 10 yıldır Samsung cihazlarının bir parçası olan Samsung Knox, daha geniş bir kapsama alanına kavuşuyor. Veri güvenliği sistemini artık Samsung’un 2024 model akıllı TV’lerinde de bulmak mümkün olacak.

Samsung tarafından yapılan basın açıklamasında, platformun bir yıl daha BT ürünlerinin güvenlik bütünlüğünü değerlendirmek için küresel bir ölçüt olan Ortak Kriterler (CC) sertifikasını aldığı belirtildi. Bu aslında akıllı bağlantılı TV’lerin gelecekte de korunacağı anlamına geliyor.

CC sertifikası, Knox’un üç temel özelliğinde iyi performans göstereceği anlamına geliyor. Bunlardan ilki, platformun Samsung TV’lerin çekirdeğine yönelik potansiyel bilgisayar korsanlığı tehditlerini gerçek zamanlı olarak aktif olarak tespit ettiği Tizen OS Monitoring’dir.

Samsung Knox Vault’taki tüm kişisel verileri korumaya devam edecek

İkincisi, Knox’un kullanıcı verilerine ve gizliliğine tehdit oluşturmadan web sayfalarında gezinmenin güvenli olduğunu doğrulayacağı Kimlik Avı Web Sitesi Engelleme’dir. Üçüncüsü, esasen, özel güvenlik işlemcisi Knox Vault’taki tüm kişisel verilerin korunmaya devam edeceğini garanti edilmesi oluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER