Eğlence

Samsung kavisli monitörlerini oyunculara EA ile birlikte tanıtıyor

samsung kavisli monitör

samsung kavisli monitörOyun Samsung için sıra dışı bir donanım kategorisi ve Güney Koreli şirket bu alanda hakimiyet kurmuş değil. Samsung, yeni nesil kavisli oyun monitörleriyle daha fazla oyun severin ilgisini çekmeye çalışıyor ve şimdi bu ürünlerini EA ile gerçekleştirdiği bir iş ortaklığıyla beraber pazarlıyor.

EA bu yıl E3 etkinliğinin düzenlendiği Los Angeles Kongre Merkezinde bir stand açmak yerine hemen yan tarafta bulunan yerde kendi buluşma alanını açtı. LA Live kompleksi içinde eskiden Club Nokia olarak adlandırılan mekanı kiralayan EA Battlefield 1, Titanfall 2, FIFA 17 ve NHL 17 gibi, yakında çıkacak oyunlarına büyük tanıtım alanları açtı. Bu alanlarda yer alan ve kullanıcıların oyunları deneyimlemesini ve oynamasını sağlayan monitörler de bizzat Samsung tarafından sağlanıyor.

Bu her iki şirketin de kazançlı çıktığı bir işbirliği olarak nitelendirilebilir. EA kurduğu büyük alanın daha da çekici görünmesini sağlayacak donanımları zahmetsizce elde ederken, Samsung da gelecekte çıkacak ve büyük bir merakla beklenen oyunları oynamaya hevesli binlerce oyuncuya kendi markasını göstermiş oluyor.

samsung kavisli monitörAyrıca Samsung ve EA bir paket anlaşmasını da duyurdu. Bu kapsamda Samsung’un kavisli oyun monitörünü satın alanlara önümüzdeki üç ay için ücretsiz oyun satın alma fırsatı sunulacak. Bu kampanya ABD ve Avrupa’daki tüketiciler için geçerli olacak, ücretsiz oyunlar arasında FIFA 16, Need for Speed, Battlefield 4 Battlefield Hardline gibi eskimeye başlamış oyunlar yer alıyor.

Söz konusu anlaşma Samsung’un adını oyun alanında daha fazla duyurmaya yönelik hamlelerinin başlangıcı gibi görünüyor. Samsung’un ekranlardan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Seog-gi Kim, oyuncuların zorlayıcı nitelikteki görsel ve performans ihtiyaçlarını karşılaması için monitörlerimizi geliştirmeye devam edeceklerini kaydetti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: EA E3 2016: En iyi 6 yeni oyun fragmanı

İLGİLİ HABERLER