Teknoloji

Samsung katlanabilir telefonunda dört arka kameraya yer verebilir

samsung ces 2023

Samsung katlanabilir telefon çıkarmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Galaxy X veya Galaxy F adlarıyla anılan telefonun çıkışı için 2019 işaret edilse de, Samsung’un mobil biriminin CEO’su DJ Koh telefonun 2018 bitmeden tanıtılacağını açıklamıştı.

Ünlü duyumcu Ice Universe tarafından yapılan bir paylaşım ise söz konusu telefonla ilgili olarak farklı bir durumu işaret ediyor. Sadece “Samsung Kamera Kamera Kamera Kamera” şeklindeki paylaşım ilk bakışta pek fazla anlam ifade etmiyor gibi görünüyor. Ancak bu tweetin ardından gelişen diyaloglar ve Ice Universe tarafından verilen cevaplar, paylaşımı daha dikkate değer kılıyor.

Dört kameralı akıllı telefonlar artık sıra dışı olmaktan çıkmış durumda. Artık pek çok cihazda iki arka ve iki ön kamera bulunuyor. Örneğin, LG beş kameralı bir telefon üzerinde çalışıyor.

Samsung’un cihazında da kamera dağılımının “iki arka, iki ön” veya “üç arka, bir ön” şeklinde olacağı düşünülse de, Ice Universe bu kameraların hepsinin telefonun arkasında bulunacağını belirtti. Söz konusu telefonun Galaxy F olacağını söyleyen duyumcu, telefonun tanıtımı için de 2018’i işaret etti.

Mevcut bilgiler ışığında dört arka kameralı telefonun Samsung’un katlanabilir telefonu olması fazlasıyla muhtemel görünüyor. Samsung katlanabilir telefonla tanışma Samsung’un kasımda gerçekleştireceği Geliştirici Konferansı’nda olacağa benziyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER