Teknoloji

Samsung katlanabilir telefonu için heyecanı artırmaya devam ediyor

samsung katlanabilir telefon

Samsung katlanabilir ekranlı akıllı telefon üzerinde çalışmaya çok uzun bir süre önce başlamıştı. Bu uzun soluklu hazırlıklarda sona yaklaşan şirket, katlanabilir ekranlı ilk akıllı telefonunu bu hafta içinde gözler önüne çıkarmaya hazırlanıyor. 7 Kasım’da Samsung Geliştirici Konferansı‘nın açılış etkinliğinde yapılması beklenen duyuru için geri sayım devam ederken, Samsung’dan heyecanı artıracak yeni işaretler de geliyor.

Samsung’un ilk etapta katlanabilir telefonuyla ilgili kısıtlı ölçüde detay paylaşması ve asıl tanıtımı 2019’un ilk günlerinde CES 2019’da gerçekleştirmesi bekleniyor. Katlanabilir telefonun üretiminin zorluğu nedeniyle ilk etapta sınırlı sayıda üretilmesi ve bu ölçekte satışa sunulması da beklentiler arasında yer alıyor.

samsung katlanabilirBuna rağmen, Güney Koreli şirket ilk duyuru için heyecanı artırmaktan geri kalmıyor. Heyecanı artırmak adına son işaret, Samsung Mobile‘ın resmi Facebook ve Twitter hesapları aracılığıyla verildi. Her iki hesapta da profil fotoğrafı, Samsung logosunun katlanmış versiyonuyla değiştirildi. Bu değişiklik şirketin katlanabilir telefonunun yakında gözler önüne çıkaracağına dair bir ipucu olarak değerlendirildi.

Samsung katlanabilir telefonuna Galaxy F adını mı verecek?

Samsung katlanabilir telefonunun ismi konusunda henüz somut bir işaret vermiş değil. Ancak uzun süredir etrafta dolaşan dedikodularda cihazın ismi Galaxy F olarak anılıyor. Bu beklentiyi destekleyen bazı işaretlerin de ortaya çıkması, Galaxy F ihtimalini biraz daha kuvvetlendiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER