Teknoloji

Samsung katlanabilir telefonları için yeni renklerin ipucunu verdi

samsung galaxy z fold 3 ön inceleme katlanabilir telefon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung önümüzdeki hafta düzenleyeceği Galaxy Unpacked Part 2 etkinliği için paylaştığı videolarla heyecanı artırmaya çalışıyor. Şirketin en yeni videolarından biri “Şüphe götürmez biçimde siz olan bir şeyi açmaya (unfold) hazır olun” başlığını taşıyor. Videoda kıyafetlerinin renk şemasını Galaxy Studio’da özelleştiren üç yaratık görülüyor. Bu da akıllara “Samsung katlanabilir telefonları için yeni renk seçenekleri mi sunacak?” sorusunu getiriyor.

Yeni renklere dair ilk dedikodular bir süre önce gündeme gelmişti. Tron rumuzlu duyumcu Galaxy Z Fold 3 için gri, açık pembe, beyaz, mavi ve sarı olmak üzere beş yeni renk seçeneğinin sunulabileceğini belirtmişti. Evan Blass ise bunun yeni ev ürünleriyle ilgili olduğunu savunmuş ve renk karelerinin Samsung Bespoke serisinde kullanılan renkleri hatırlattığını belirtmişti.

Ancak yeni video, Samsung’un Galaxy Studio ile katlanabilir telefonlarını kişiselleştirme imkanı sunması ihtimalini kuvvetlendiriyor. Etkinlik sayfasında da bu cihazların öne çıktığını söylemek gerekiyor. Yine de, şirketin Galaxy S21 serisinde ve Watch 4 ile Buds 2 gibi giyilebilir ürünlerinde de kişiselleştirme imkanını sunabileceği belirtiliyor. Bu ürünleri de etkinlik sayfasında görmek mümkün.

Samsung paylaştığı farklı videolarda da katlanabilir telefonlarını kullanıyor. Bunlardan birinde Galaxy Temalar ile cihazı kişiselleştirmekten bahsedilirken videonun sonunda Galaxy Z Flip 3 görülüyor. Diğerinde ise Z Fold 3’ün bölünmüş ekranında sunduğu özelleştirme imkanları anlatılıyor. Bu da Samsung’un katlanabilir cihazlarına ve kişiselleştirme imkanlarına ciddi şekilde odaklandığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER