Teknoloji

Samsung katlanabilir telefonunu 2018 bitmeden tanıtacak

samsung katlanabilir telefon

Samsung katlanabilir telefon hamlesini öngörülenden daha erken gerçekleştirmeye hazırlanıyor. CNBC’ye konuşan şirketin mobil biriminin CEO’su DJ Koh, katlanabilir telefonlarını kasım ayında San Francisco’da gerçekleştirilecek Samsung Geliştiri Konferansı’nda tanıtabileceklerini belirtti.

Henüz cihazın gelişimini tamamlamadıklarını söyleyen Koh, katlanabilir telefonun yapım sürecinin “karmaşık” olduğunu dile getirdi. Samsung’un mobil biriminin CEO’su katlanabilir telefona son dokunuşu yapmaya yakın olduklarını sözlerine ekledi.

Katlanabilir telefonun Galaxy X veya Galaxy F ismiyle resmiyet kazanması bekleniyor. Koh cihazın ismi konusunda bilgi vermese de, şirket olarak cihazın tamamen açıldığında bir tabletten farklı olmasını sağlayacak işlev ve uygulamaları sunmak için çalıştıklarının altını çizdi.

Samsung katlanabilir telefon konusundaki hamlesini yaparken de işini sağlama almışa benziyor. Gerçekleştirdikleri tüketici anketlerinin katlanabilir telefonlara yönelik ilgiyi gösterdiğini söyleyen DJ Koh, artık ürünü ortaya çıkarma zamanının geldiğini dile getirdi. Bu iddialı projenin gerçeğe nasıl dönüşeceğini görmek için biraz daha beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER