Eğlence

Samsung inTouch Wi-Fi Skype kamera HDTV’leri telekonferans merkezine çeviriyor – Galeri & Video

intouch_1Samsung’un CES’te tanıttığı bir diğer kamera ürünü de inTouch WiFi Skype kamera oldu. Kinect’in kamerasına benzer bir görünüme sahip olan bu web kamerası sıradan bir HDTV’yi 720p görüntü destekli video konferans aracına dönüştürüyor. Ayrıca YouTube video oynatıcısı ve web tarayıcısı da kazanılan özellikler arasında. 3 megapiksellik sabit odaklı kamera barındıran bu cihaz WiFi b/g/n desteğine, entegre mikrofon ve hoparlörlere sahip. inTouch cihazının kendisi de Android 2.3 Gingerbread ile çalışıyor.

Samsung inTouch’ın yönetimi için QWERTY klavyeli bir uzaktan kumanda da sunuyor. Bu sayede menüler içinde gezinmek, Skype kişilerini bulmak, web sitelerine girmek veya YouTube videolarını izlemek daha pratik hâle geliyor. Sabit görüntü çekimi yapabilen bu kamera aynı zamanda Google Haberler ve hava durumu bilgileri erişimi de sunmakta. Cihaz üzerinde yer alan USB portu kullanıcıların dijital fotoğraf makinesi veya bellek kartı okuyucusu bağlamalarına izin veriyor. Böylelikle kamera veya bellek kartında saklanan fotoğrafları görüntülemek veya bunları YouTube, Flickr veya diğer sosyal paylaşım sitelerine yüklemek mümkün oluyor. TV ile bağlantı tek bir HDMI kablosu üzerinden sağlanıyor.

Samsung inTouch SNH-5010N önümüzdeki mart ayında piyasada olacak. Cihazın yurtdışı satış fiyatının 200$ civarında olması bekleniyor.

Video: Samsung inTouch SNH-5010N

Galeri: Samsung inTouch SNH-5010N
[nggallery id=787]

İlgili – SlashGear

İLGİLİ HABERLER