Teknoloji

Samsung internet tarayıcısı güncellemeyle gece moduna kavuştu

samsung internet tarayicisiSamsung internet tarayıcısı için yayınladığı güncellemeyle kullanıcılarına yeni ve işlevsel özellikler sunuyor. Güncellemeyle birlikte sunulan yeni özellikler arasında ilk olarak gece modu dikkat çekiyor.

Samsung kısa süre önce internet tarayıcısı için yeni bir beta sürümü yayınlamış ve bu sürümde çeşitli yeniliklere yer vermişti. Söz konusu yeniliklerin testi süresini fazla uzun tutmayan Güney Koreli şirket, zaman kaybetmeden yenilenen tarayıcısının tam sürümünü kullanıcılara ulaştırdı.

Gece modu, akıllı telefon kullanıcılarının favori özellikleri arasında bulunuyor. Bu ilginin farkında olan Samsung, yenilenen internet tarayıcısına gece modunu da ekledi. Bu mod sayesinde akşamları ekrandaki yazıları okumak veya resimleri görmek kolaylaşıyor.

Yenilenen internet tarayıcısı, yüksek kontrast oranı seçeneğini de beraberinde getiriyor. Bu sayede ekranı daha net ve parlak biçimde görmek mümkün oluyor. Ancak bu özelliğin telefonların pil ömrünü hızlı biçimde tüketeceğini unutmamak gerekiyor.

Samsung Cloud ile eş zamanlama seçeneği ise kullanıcılara tercihlerini ve yer imlerini eş zamanlama ve yedekleme imkanını sunuyor.

Samsung internet tarayıcısı başka üreticilerin Android telefonlarına da yüklenebiliyor

Samsung’un internet tarayıcısının yeni sürümü, diğer üreticilerin Android cihazlarına da yüklenebiliyor. Bunun için cihazda Android 5.0 Lollipop veya üstü bir sürümün yüklü olması gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER