Teknoloji

Samsung ilk yuvarlak akıllı saatini dolaylı da olsa doğruladı

samsung-yuvarlak-akilli-saat-120615

Samsung’un yuvarlak ekranlı bir akıllı saat tanıtmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Şirketin söz konusu tanıtımı MWC 2015’te gerçekleştireceği iddia edilmiş, ancak bu iddialar boşa çıkmıştı. Yine de, MWC 2015’te bir tanıtım yapılmaması Samsung’un yuvarlak akıllı saatine dair haberleri kesmemişti.

Güney Koreli şirketin SamsungExynos’a ait Twitter hesabında yuvarlak ekranlı bir saat arayüzü barındıran bir görsel yayınlaması, yuvarlak ekranlı akıllı saatin varlığının doğrulanması şeklinde yorumlandı.

Tweette kullanılan görselde, hem kadının kolundaki yuvarlak akıllı saat hem de hemen yanda gösterilen yuvarlak saat arayüzü tasarımı dikkat çekiyor.

Samsung daha önce Gear 2 ve Gear 2 Neo akıllı saatlerinde Exynos işlemci kullanmış, Gear Live ve Gear S’te ise Snapdragon 400 işlemciye yer vermişti. Görselle işareti daha somut biçimde verilen yuvarlak ekranlı akıllı saatin hangi ürün serisine dahil edileceği ise henüz bilinmiyor. Şirketin yeni akıllı saatini IFA 2015’te görücüye çıkarması muhtemel gözüküyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER