Teknoloji

Samsung’un yeni İkili Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı daha hızlı şarj imkanı sunacak

samsung ikili kablosuz hizli sarj cihazi

Samsung‘un Galaxy S10 serisini ve Galaxy Fold isimli katlanabilir telefonunu tanıtacağı etkinlikte yeni aksesuarların da gözler önüne çıkması bekleniyor. Bu aksesuarlardan ikisine ait fotoğraflar da resmi duyuru öncesinde internete sızdı. Yenilenen Samsung İkili Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı ve Kablosuz Power Bank’e ait fotoğraflar dikkat çekici bilgiler eşliğinde ortaya çıktı. Fotoğraflar WinFuture sitesi tarafından paylaşıldı.

İkili Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı, görsel açıdan geçtiğimiz yıl tanıtılan versiyondan farklı görünmüyor. Sadece yeni versiyondaki büyük alanı aynı zamanda bir stand olarak kullanmak mümkün olmayacağa benziyor. Ancak bu algının sızan fotoğraf tarafından oluşturulmuş olabileceğini belirtmek gerekiyor.

Cihazın yeni versiyonundaki en önemli değişiklik ise Fast Charge 2.0 teknolojisinin desteklenmesi olacak gibi görünüyor. USB-C girişi bulunan cihazın büyük alanında 10W şarj desteği bulunduğu belirtiliyor. Bunun da Galaxy S10 modellerinin kablosuz olarak da hızlı şekilde şarj edilebilmesi için yeterli olacağı ifade ediliyor.

Küçük şarj alanı ise yine akıllı saatlere ayrılmış. Samsung’un bugünkü etkinlikte yeni bir akıllı saati de tanıtması bekleniyor. Birinci nesil Fast Charge teknolojisinin kullanıldığı küçük alanda 5W hızında kablosuz şarj yapılabiliyor.

Samsung İkili Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı yalnız gelmiyor

Yeni Samsung İkili Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı beraberinde Kablosuz Power Bank’i de getiriyor. 10000 mAh kapasiteli power bank, USB-C üzerinden 15W güç çıkışı sağlıyor. Telefonunu kablosuz olarak şarj etmeyi isteyenler ise 5W hızdan yararlanabiliyor. İki aksesuarla ilgili diğer detaylar için bu akşam düzenlenecek etkinliği beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER