Manşetler

Samsung IFA 2018 etkinliğini 30 Ağustos’ta gerçekleştirecek

samsung oled
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsungSamsung cephesinde tüm gözler 9 Ağustos’ta New York’ta gerçekleştirilecek ve Galaxy Note 9’un tanıtılacağı Unpacked etkinliğinde olsa da, şirket için ayın geri kalanı da hareketli geçecek. Samsung IFA 2018 kapsamında düzenleyeceği etkinliğin davetiyelerini göndermeye başlayarak ağustos ayında hız kesmeyeceğini göstermiş oldu.

Güney Koreli elektronik devi IFA 2018 etkinliğini 30 Ağustos gününde gerçekleştirecek. Türkiye saatiyle 11:45’te başlayacak etkinliğinin yıldızının Samsung’un Galaxy Watch adını taşıması öngörülen yeni akıllı saati olması bekleniyor. Gear S3’ün devamı olacak akıllı saate dair ilk somut ipucunun ise 9 Ağustos’taki Galaxy Note 9 tanıtımında verilmesi bekleniyor.

Samsung’un Galaxy Watch için 42 ve 46 mm. olmak üzere iki farklı boyut seçeneği sunması öngörülüyor. Güney Koreli şirkete ait Tizen işletim sisteminin yüklü olduğu saatlerde ekran etrafındaki çerçevenin dönmesi ve kullanıcılara 40 farklı egzersiz için destek sunulması bekleniyor.

samsung ifa 2018Samsung IFA 2018 etkinliğinde Galaxy Watch’un yanı sıra televizyon, buzdolabı ve çamaşır makinesi gibi ürün kategorilerinde yapacağı yenilikleri sergileyecek gibi görünüyor. “Yapamadığınızı Yapın” sloganıyla lanse edilen etkinlik için hazırlanan görselde Galaxy Watch’a dair bir işaret bulunmazken, söz konusu ürünleri temsil eden işaretler rahatlıkla görülüyor. 9 Ağustos’ta tanıtılacak Samsung Galaxy Note 9’un IFA 2018’de de Samsung’un ağır toplarından biri olacağı da etkinlik afişi sayesinde anlaşılıyor.

İLGİLİ HABERLER