Manşetler

Samsung GT-i9300 Galaxy S III mü?

Samsung Galaxy S III ile ilgili beklentiler giderek daha da artıyor. Cihazın gelecek ay içinde veya en geç mayısta tanıtılması kuvvetle muhtemel. Beklenen lansman öncesinde bu cihazla ilgili internete sızmış daha fazla fotoğraf veya teknik özellik görmeye başladık. Phone Arena da Samsung GT-i9300’e ait olduğunu düşündüğü bir fotoğraf yayınladı.

Yukarıda gördüğünüz fotoğrafta yer alan cihazın tasarımı Galaxy Wi-Fi 4.2 cihazına bayağı bir benziyor. Karşımızda kıvrımlı köşelere sahip olan, ince bir cihaz bulunuyor. Daha önce gördüğümüz taslak çizimlerin aksine fotoğraftaki telefonun önünde herhangi bir fiziksel tuş bulunmuyor, navigasyon kontrolleri Ice Cream Sandwich sayesinde ekran üzerinde sağlanıyor. Ice Cream Sandwich’in uygulama menüsü üzerinde Samsung’a özel uygulamalar da görülüyor.

Samsung Galaxy S II’nin kod adı GT-i9100, Galaxy Nexus’un kod adlarından biri de GT-i9250’ydi. GT-i9300’ün Galaxy S III olduğunu iddia edenler bulunurken, bu kod adının henüz duyurusu yapılmamış başka bir cihaza ait olduğunu düşünenler de var. Onların çıkış noktasıysa düşük çözünürlüklü ekran barındıran ve bu kod adıyla anılan bir cihaza ait izlere rastlanması. Halbuki Galaxy S III’ün 1280 x 720 gibi daha yüksek çözünürlüklü bir ekrana sahip olması bekleniyor.

İlgili – PhoneArena

İLGİLİ HABERLER