Teknoloji

Samsung Gear VR Avrupa’da ön siparişe çıktı

samsung-gear-vr-on-inceleme-3

Samsung’un sanal gerçeklik başlığı Gear VR, ABD’nin ardından Avrupa pazarına girmeye hazırlanıyor. Bazı Avrupa ülkelerinde 100 avroluk fiyat etiketiyle ön siparişe çıkan Samsung Gear VR, ABD’de de geçtiğimiz haftalarda 100 dolarlık fiyatla ön siparişe sunulmuştu.

Avrupa’da ön siparişe sunulan ikinci nesil Samsung Gear VR, birden fazla telefonla uyumlu olarak çalışabiliyor. Galaxy S6, S6 edge, Note 5 ve S6 edge+, Samsung Gear VR ile uyumlu cihazlar listesini oluşturuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Gear VR Ön İnceleme

Samsung Gear VR, şu an için Avrupa’da sadece Almanya ve Hollanda’da sipariş edilebiliyor. Kısa süre içinde Batı Avrupa’da bulunan diğer ülkelerde de Samsung Gear VR’ın ön siparişe çıkması bekleniyor.

Samsung Gear VR sahiplerinin kısa vadede karşılaşacakları en önemli sorun, başlıkla uyumlu içerik sayısının yetersizliği olacaktır. Ancak sanal gerçeklikle uyumlu içerikleri çoğaltmak için farklı kollardan çalışmalar yapıldığını da göz ardı etmemek gerekiyor. Samsung Gear VR’ın ön sipariş müşterilerine teslimatının ise 27 Kasım itibarıyla başlaması planlanıyor.

İLGİLİ HABERLER