Teknoloji

Samsung Gear VR 27 Martta ABD’deki tüketicilerle buluşuyor

samsung-gear-vr-on-inceleme-2

Samsung verdiği sözü tutuyor ve sanal gerçeklik başlığı Gear VR’ı ABD’de piyasaya sürüyor. Ülkenin popüler teknoloji perakendecisi Best Buy, 27 Marttan itibaren Samsung Gear VR Innovator Edition’ı 199 dolar karşılığında satacak. Innovator Edition demoları yaklaşık bir aydır Best Buy mağazalarındaki 100 Samsung deneyim noktasında test edilebiliyordu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Gear VR Ön İnceleme

Samsung bu ayın başında iki yeni amiral gemisi telefonunu görücüye çıkarmış, aynı zamanda sanal gerçeklik başlığı Gear VR’ı da yenilemişti. Yine Oculus tarafından desteklenen güncellenmiş Gear VR, Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge ile birlikte çalışabiliyor.

Samsung Gear VR’ı Facebook’un sahibi olduğu Oculus ile birlikte geliştirmişti. Sanal gerçeklik başlığının geçtiğimiz sonbaharda yazılımcılar için hazırlanan versiyonunda Galaxy Note 4 ekran ve işlemci olarak kullanılmıştı. Galaxy S6 ve S6 edge’in tanıtılmasıyla birlikte ürün zincirinde yeni bir dönemi başlatan Samsung, Gear VR’ın da bu yeni dönemin önemli oyuncularından biri olacağını ortaya koyuyor.

İLGİLİ HABERLER