Teknoloji

Samsung Gear Sport küçük ancak önemli bir yazılım güncellemesi alıyor

samsung gear sport inceleme

samsung gear sport incelemeSamsung geçtiğimiz hafta en yeni akıllı saati Galaxy Watch’u gözler önüne çıkarmıştı. Ancak bu durum, şirketin geçtiğimiz yıl tanıttığı Gear Sport’u unuttuğu anlamına gelmiyor. Samsung Gear Sport için hazırlanan son güncelleme, küçük ancak önemli bir değişikliği beraberinde getiriyor.

Samsung’dan geçtiğimiz yıl yapılan açıklamalarda, Gear Sport’un tek bir şarjla günler boyunca durmadan çalışabileceği belirtilmişti. Ancak “günler boyunca” iddiası, söz konusu gerçek kullanım olunca 1-3 gün arası bir süreyi aşmıyor. Üreticiler bu konuda kendilerini geliştirmek adına ümitlerini yazılım güncellemelerine bağlamış gibi görünüyor.

Samsung akıllı saatleri için yazılım güncellemesi yayınlama konusunda oldukça cömert davranıyor. Söz konusu güncellemelerin en yenisi, Gear Sport kullanıcılarına perde arkası performansında iyileştirme yapmayı vadediyor.

16 MB büyüklüğündeki güncelleme paketi, boyut olarak oldukça küçük. Saatin güvenliğini artıran paket, pil şarjı algoritmasında da bazı değişiklikler yapıyor. Bu değişikliğin ne olduğu bilinmese de, pilin eskiye kıyasla daha hızlı dolması en muhtemel değişim gibi görünüyor.

Samsung Gear Sport için yayınladığı güncellemenin güvenlik bakımından getirdiği değişiklikler konusunda ise bilgi vermedi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER