Teknoloji

Samsung Gear Sport güncellemesi koşuculara yeni imkanlar sağlıyor

samsung gear sportSamsung Gear Sport hâli hazırda satışta olan egzersiz saatleri arasındaki en sağlam seçeneklerden biri konumunda. Samsung tarafından yayınlanan son yazılım güncellemesi ise akıllı saatin egzersiz özelliklerini biraz daha güçlü hâle getiriyor. Hazırlanan en son güncellemeyle Tizen işletim sistemli saat hem yeni özellikler kazanıyor hem de daha dengeli ve performanslı biçimde işler hâle geliyor.

Güncellemenin değişiklik kaydına göre, kullanıcılar bundan böyle koşuları için kendi tempo hedeflerini belirleyebilecek. Tempo belirleme imkanının diğer egzersizlerde geçerli olup olmayacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Güncelleme ile kullanıcılara egzersizleri sırasında istatistikleri konusunda hangi sıklıkla uyarılacaklarını belirleme fırsatı da veriliyor. Örneğin, kullanıcılar her kilometre başında bilgilendirilmek yerine 7 dakikada bir bilgilendirilmeyi seçebilecek.

Hareket tanıma alarmının kapatılabilmesi de yeni özellikler arasında bulunuyor. Buna ek olarak, egzersiz uygulamasında yapılan görsel değişiklikler de egzersiz sırasında istatistikleri görmeyi hatırı sayılır ölçüde kolaylaştırmayı vadediyor.

Yeni Samsung Gear Sport güncellemesi kademeli olarak dağıtılacak. 80 MB büyüklüğündeki güncellemenin küresel dağıtım sürecinin birkaç hafta içinde tamamlanması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER