Teknoloji

Samsung Gear S4 iki farklı boyut seçeneğiyle gelebilir

samsung gear s4
Samsung Gear Sport

Samsung Gear S4 için dedikodu çarkı önümüzdeki dönemde biraz daha hızlı dönecek gibi görünüyor. Gelen son haberler, akıllı saatin yavaş ancak istikrarlı adımlarla geliştirildiğini gösteriyor. Akıllı telefonun LTE destekli versiyonunun ABD’de AT&T, T-Mobile ve Verizon gibi operatörler tarafından satılacağı konuşuluyor.

Başka bir haberde ise Gear S4’ün, tıpkı Apple Watch gibi, iki farklı boyut seçeneğyle raflardaki yerini alabileceği belirtiliyor. Samsung’un böylelikle müşterilerin ihtiyaçlarına daha iyi yanıt verebileceği söyleniyor. Şirketin Gear serisinde bugüne kadar tek bir boyut seçeneği sunması, saatin daha geniş kitlelere ulaşmasını engelleyen bir faktör olarak değerlendirilmişti.

Dikdörtgen kasaya sahip Apple Watch için 38 ve 42 mm. olmak üzere iki farklı boyut seçeneği sunuluyor. Samsung ise bugüne kadar Gear serisinde genellikle yuvarlak ekranları tercih etmişti. Gear S2 Classic, 43 mm., Gear S3’te 46 mm. ve Gear Sport’ta da 44.6 mm. çapında ekranlar bulunuyor.

Samsung Gear S4 ile ilgili dedikoduların önümüzdeki dönemde gündemde biraz daha yoğun biçimde yer bulması muhtemel görünüyor. Ortada henüz somut bir ipucu olmasa da, saatin önümüzdeki ağustos ayında resmiyet kazanması şaşırtıcı olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER