Teknoloji

Samsung Gear S3’ün özel versiyonuna ait olduğu iddia edilen fotoğraflar sızdı

samsung-gear-s2-grisogono-210616Samsung’un yeni akıllı saatinin şirket içinde “Solis” kod adıyla geliştirildiği ve “Gear S3” ismiyle piyasaya sürüleceğine dair haberler kısa süre önce gündeme gelmişti. Tizen işletim sistemiyle çalışması beklenen akıllı saatin özel versiyonuna ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler internete sızdı.

Tizen Cafe isimli Twitter hesabı üzerinden paylaşılan fotoğrafların özel versiyon Samsung Gear S3 için hazırlanan tanıtım materyallerinden alındığı düşünülüyor. Fotoğraflardaki akıllı saatler, görüntü itibarıyla akıllara efsanevi saat üreticisi Rolex’in tasarımlarını getiriyor.

samsung gear s3 Nihai tasarımda çeşitli değişikliklerin yapılması ihtimalini de göz ardı etmemek gerekiyor. Bu noktada sızıntılarda görülen saatin özel üretim versiyonu olduğunu da bir kez daha hatırlatmakta fayda var.

samsung gear s3Paylaşılan fotoğraflara biraz daha yakından bakıldığında ise de GRISOGONO logosu göze çarpıyor. İsviçreli saat üreticisinin Gear S3’ün lüks versiyonu üstünde çalıştığına dair haberler, geçtiğimiz nisan ayında gündeme gelmişti. Fotoğraf çok küçük olsa da, de GRISOGONO logosunun varlığı göze çarpıyor. Şirket daha önce Gear S2 için de özel versiyon üretimi gerçekleştirmişti.

Samsung Gear S3 ağustosta tanıtılabilir

Özel Samsung Gear S3 versiyonuna ait fotoğrafların doğruluğu konusunda kesin bir şey söylemek için henüz erken. Ancak Güney Koreli şirketin akıllı saati, yaz mevsimi sona ermeden tanıtması muhtemel gözüküyor. Gear S3’ün önümüzdeki ağustos ayının başlarında Samsung Galaxy Note 7 ile birlikte tanıtılması kimse için şaşırtıcı olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER