Teknoloji

Yeni Samsung Gear S3 güncellemesi pil ömrü şikayetlerine çözüm getiriyor

gear s iphone

samsung gear s3Samsung Gear S3, geçtiğimiz ay Tizen 3.0 güncellemesini almıştı. Yeni yazılım güncellemesi kullanıcılara pek çok yenilik getirse de, bazı sorunlar da bu yeniliklere eşlik etmişti. Saati güncelleyenlerin en çok şikayet ettikleri durumlardan birisi de pil ömrünün hızlı biçimde tükenmesi olmuştu.

Samsung akıllı saatinin kullanıcılarından gelen şikayetleri duyup harekete geçmek için fazla zaman kaybetmedi. Hızlı pil tüketimi sorununun çözümüne odaklanan güncelleme, Gear S3 sahipleriyle buluşmaya başladı. İlk olarak Kanada’daki Gear S3 sahiplerinin karşısına çıkan güncellemenin önümüzdeki günlerde dünya geneline yayılması bekleniyor.

Sadece 21 MB büyüklüğünde olan güncelleme paketinin değişiklik listesinde de odak noktasında pil ömrünü uzatmanın olduğunu gösteren bir ifade yer alıyor. Samsung, güncellemenin kullanıcılara “gelişmiş pil kullanım süresi” sağlayacağını belirtiyor.

Samsung Gear S3 güncellemesi akıllı telefon üzerinden indiriliyor

Samsung Gear S3 için hazırlanan güncellemeyi indirmek için kullanıcıların öncelikli olarak akıllı telefonlarındaki Samsung Gear uygulamasına gitmesi gerekiyor. Uygulamada ayarlar menüsü içinde yer alan Gear bölümüne gidildiğinde ise güncellemenin indirme süreci başlatılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER