Teknoloji

Samsung Gear S2 sürpriz güncellemeyle yeni özellikler kazanıyor

samsung gear s2Samsung Gear S2 akıllı saati için dikkat çekici yenilikleri beraberinde getiren bir güncelleme yayınladı. Söz konusu güncelleme, 2015’te satışa sunulan akıllı saate beklenmeyen, ancak sevinçle karşılanan yeni yetenekler kazandırıyor.

Öncelikli olarak kullanıcı arayüzüne neşter vuran Samsung, uygulama ikonlarının bulunmasını ve Hızlı Panel içindeki çok sayıdaki ayar içinde gezinmeyi önemli ölçüde kolaylaştırıyor.

Güney Koreli şirket, yayınladığı güncellemeyle aktivite takibini bir bakışta yapmak isteyenlere de kolaylık sağlıyor. Güncellemeyle tempo ve kalp atış hızı göstergelerinin küçük ekrandaki yeri değişiyor. Samsung Sağlık ile egzersiz videolarında kaydedilen süreç eş zamanlanabiliyor. Böylelikle kullanıcılara, Samsung’un tabiriyle, “evde uygulayabilecekleri bir fitness programı” sunuluyor.

Gear S2, güncelleme sayesinde Gear VR için bir tür kontrol cihazına dönüşüyor. Sanal gerçeklik deneyiminin akıllı saatle kontrolü konusunda pek fazla detay verilmese de, böyle bir yeniliğin düşünülmüş olması da Samsung’un hanesine artı puan olarak yazılıyor.

Samsung Gear S2 güncellemeyle birlikte PowerPoint sunumları için bir uzaktan kumanda olarak kullanılabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER