Teknoloji

Samsung Gear S2 Classic için platinum ve roze altın renk seçenekleri

samsung gear s2

Samsung Gear S2 akıllı saat ailesine platinum ve roze altın renk seçenekleriyle biraz daha “stil” ve “lüks” bir görüntü kazandırıyor. Yeni renk seçenekleri, geçtiğimiz yıl satışa sunulan siyah metal kasalı Gear S2 Classic’e kıyasla daha fazla gelire sahip bir kullanıcı grubuna hitap ediyor. Kısacası Samsung, yeni Gear S2 Classic renkleri için biraz daha para harcanmasını istiyor.

Yıl içinde satışa sunulacak yeni renk seçenekleri için mevcut modellere kıyasla biraz daha fazla para ödemek gerekiyor. Samsung’dan yapılan açıklamada, 18 karat roze altın ve platinum kaplamaların S2 Classic’in mevcut paslanmaz çelik kadranının üstüne geleceği belirtildi. Güney Koreli şirketin en büyük rakibi Apple, Apple Watch Edition’da som altın kullanıyor.

Fonksiyon bakımından yeni modeller ile S2 Classic arasında herhangi bir fark bulunmuyor. Ancak Samsung yakında akıllı saatlerinin NFC sayesinde Samsung Pay desteğine kavuşacağını belirtmeyi ihmal etmiyor. Güney Koreli şirketin akıllı arayüzü ve tescilli yazılımı Tizen de, yeni S2 Classic modellerinde mevcudiyetlerini sürdürüyor.

Ancak yeni modeller, özel olarak hazırlanmış bazı saat arayüzlerini de beraberinde getiriyor. Şirket yeni renk seçenekleriyle birlikte özel hazırlanmış deri, naylon ve çelik kayış seçeneklerini de potansiyel kullanıcılara sunacak.

Güney Koreli şirketten yeni Gear S2 Classic renk seçeneklerinin satış fiyatı konusunda herhangi bir açıklama gelmezken, yeni S2 Classic’lerin önümüzdeki şubat ayından itibaren potansiyel müşterileriyle buluşmak adına raflardaki yerini alacağı ifade edildi.

İLGİLİ HABERLER