Manşetler

Video: Samsung’un beklenen akıllı saati Gear S2’yi önceden tanıyın

Samsung yeni akıllı saatiyle ilgili ipuçları vermeye devam ediyor. Geçen hafta düzenlenen Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ tanıtım etkinliğinde Gear S2'nin bir tanıtım videosunu gösteren Samsung, şimdi o videoyu herkesin erişeceği şekilde internet üzerinden yayınladı.

Samsung yeni akıllı saatiyle ilgili ipuçları vermeye devam ediyor. Geçen hafta düzenlenen Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ tanıtım etkinliğinde Gear S2’nin bir tanıtım videosunu gösteren Samsung, şimdi o videoyu herkesin erişeceği şekilde internet üzerinden yayınladı.

Video Gear serisinde büyük değişikliklerin yolda olduğunu gösteriyor. Gelecek Samsung akıllı saati hantal ve dikdörtgen şekilli olmayacak. Bunun yerine yuvarlak, metalden yapılmış ve oldukça şık görünen bir Gear S2 akıllı saat kullanıcıları bekliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Gear S2’yi bir moda ikonu olarak pazarlayacak

Kullanıcı arayüzünde epey fazla hızlı bakış mevcut, bunların her biri yeni bir şeyler gösteriyor, bazıları kafa karıştırıcı olabilir. Ancak her birinin önceki nesil Gear saatlerinin gösterdiğinden daha hoş durduğunu söyleyebiliriz. Ne var ki, akıllı saat hâlâ Tizen tabanlı bir işletim sistemiyle çalışıyor.

Samsung yeni akıllı saatini gelecek ay, 3 Eylül tarihinde tanıtacak. Gelecek ayın başlarında düzenlenecek IFA 2015’teki Samsung standının başrol oyuncularından bir tanesi de Gear S2 olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER