Teknoloji

Samsung Gear S ailesinin yeni üyesini önümüzdeki hafta tanıtacak

gear s iphone
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung gear sSamsung Gear S ailesinin yeni üyesini önümüzdeki hafta Berlin’de görücüye çıkaracak. Şirket tarafından CNBC’ye yapılan açıklamada, akıllı saatin IFA 2017’nin resmi açılışından önce düzenlenecek etkinlikte tanıtılacağı belirtildi.

Samsung yıllardır Gear S serisi cihazlarını IFA’da tanıtıyor. Bu yıl da geleneği bozmayan şirket, büyük ihtimalle Gear S4 adını taşıyacak akıllı saatinin üzerindeki örtüyü Berlin’de kaldıracak.

Samsung’un yeni nesil akıllı saatine dair detaylar şimdilik oldukça sınırlı. Ancak akıllı saatin şirketin dijital asistanı Bixby’yi taşımasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Gear S3’e kıyasla işlemcinin iyileştirilmesi ve pil ömrünün artırılması da beklenenler arasında yer alıyor.

Samsung Gear S ailesinin yeni üyesi Apple Watch 3 ile rekabete girecek

Gear S ailesinin yeni üyesinin akıllı saat pazarındaki işi pek kolay olmayacak. Gear S4 adını taşıması beklenen saat, Apple’ın yeni akıllı saati Apple Watch 3 ile rekabete girecek gibi görünüyor. Apple Watch 3’ün de eylül ayı içinde yeni iPhone modelleriyle birlikte gözler önüne çıkması öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER