Manşetler

Samsung kavisli AMOLED ekrana sahip egzersiz bilekliği Gear Fit’i duyurdu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde Unpacked adını taşıyan bir etkinlik düzenleyen Samsung, bu etkinlikte yeni egzersiz bandı Gear Fit’i resmen duyurdu. Gear Fit Güney Koreli şirketin her geçen gün genişleyen egzersiz aksesuarları pazarını doğrudan hedef alan ilk ürünü olması nedeniyle ayrı bir önem taşıyor.

samsung-gear-fit-240214

Adım sayar, kalp hızı, uyku monitörü gibi çeşitli sensörler barındıran Gear Fit’te kronometre ve zamanlayıcı da mevcut. Gear Fit SMS, arama, e-posta, Samsung uygulamaları ve üçüncü taraf uygulamalar için de bildirim desteğine sahip. 432 x 128 piksel çözünürlüğünde 1.84 inç Super AMOLED kavisli bir ekran, 210 mAh kapasiteli pil, değiştirilebilir kayış, Bluetooth 4.0 LE bağlantısı, ivmeölçer ve jiroskop Gear Fit’in diğer özellikleri arasında yer alıyor. Gear Fit’in suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu da ayrıca belirtmekte fayda var.

Samsung’dan yapılan açıklamada Gear Fit’in Samsung Gear teknolojisini en kapsamlı egzersiz uygulamalarıyla birlikte sunduğu ve kullanıcıların kişisel tarz ve mobil bağlantılarından taviz vermeden fiziksel bakımdan aktif kalmalarını sağlamayı amaçladığı belirtildi. Nisan ayında satışa sunulacak olan Gear Fit’te siyah, portakal ve gri kayış seçenekleri bulunacak.

İlgili >> Pocket-lint, Samsung Tomorrow

İLGİLİ HABERLER