Manşetler

Samsung Gear Fit 2 Türkiye’de satışa sunuldu

Samsung Gear Fit 2

 

Samsung Gear Fit 2Samsung, bu yaz başında duyurusunu gerçekleştirdiği 2016 model akıllı bilekliği Gear Fit 2’yi Türkiye’de satışa sundu. Şirketin belirttiğine göre, tüketicilerin sağlıklı yaşam ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan cihaz, S Health uygulamasıyla da uyumlu şekilde çalışıyor.

Gear Fit 2’de yer alan dahili GPS ve kalp atış monitörü spor sürecinin doğru ve sağlıklı bir şekilde izlenmesini ve ölçülmesini sağlarken, kullanıcının egzersizleri hakkında anlık geri bildirimler sunuyor. Birbirinden farklı fitness düzeylerinde kullanılmak üzere optimize edilen cihaz, hem uzun bir koşu maratonuna hazırlanan hem de yalnızca kendi semtinde günlük yürüyüşüne çıkan tüm kullanıcılara hitap ediyor.

Samsung Gear Fit 2Ergonomik ve ince tasarım bir tasarıma sahip olan Gear Fit 2, egzersiz sürecini kolaylıkla takip edebilmek, mesaj bildirimlerini kontrol etmek veya yanıtlamak için yüksek çözünürlüğe sahip kavisli Süper AMOLED renkli dokunmatik ekran ile birlikte geliyor. Fitness verilerinin S Health ve diğer seçkin fitness uygulamaları arasında kolayca aktarılmasına olanak tanıyan Gear Fit 2, kullanıcıların birbiriyle yarışması için Step Challenges özelliği sunuyor. Tek başına müzik çalar olarak kullanılabilmesi sayesinde kullanıcılar, ekstra bir mobil cihaz olmadan da egzersiz için gereken motivasyonu da elde ediyor.

1.5 inç, kavisli, 216 x 432 çözünürlüklü ve düşey yönde de görüntüleme yapan Super AMOLED ekran, 1 GHz çift çekirdekli işlemci, 4 GB dahili hafıza, 512 MB RAM, 200 mAh kapasiteli pil, IP68 sertifikasıyla suya ve toza dayanıklı gövde, ivmeölçer, jiroskop, kalp ritm ölçer, yerleşik GPS, barometre Gear Fit 2’nin başlıca özellikleri arasında yer alıyor. Android 4.4 ve üstü sürümle çalışan, aynı zamanda en az 1.5 GB RAM barındıran tüm telefonlarla bu akıllı bilekliği kullanmak mümkün oluyor.

 

Samsung Gear Fit 2

Samsung Electronics Türkiye Ürün Müdürü Emre Tezbaşaran, spor yapmayı yaşam biçimi haline getiren kullanıcıların, sağlık uygulamalarının yanı sıra şıklığı da ön planda tuttuğuna dikkat çekiyor. Gear Fit 2’nin de, modern ve estetik görüntüsüyle hem kullanışlı hem de zarif tasarımı kullanıcılarla buluşturduğuna dikkat çekiyor. Tezbaşaran, “Kolay kullanılabilir olmasıyla da kullanıcıların fitness deneyimlerinden ve günlük etkinliklerinden en iyi şekilde yararlanmalarına olanak tanıyarak, günlük hayatın tamamında özel bir asistan gibi konumlanıyor.? diye sözlerine eklemede bulunuyor.

 

Gear Fit 2 599 lira tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile Türkiye’de satışa sunuldu.

İLGİLİ HABERLER